Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fotbal Copii
Fotbal Copii
FC Locomotiva București asteaptă în rândurile sale copiii îndrăgostiți de sportul rege si dornici de performanță(2003 pana la 2011)! Baza de pregatire include Balon,Sintetic 8+1 aer liber,Teren Iarbă(Zona Giulești)! Sportivii sub 11 ani 3 antrenamente/saptamana,sportivii peste 11 ani 4 antrenamente/săptămână! Club afiliat si participant in competițiile oficiale! Antrenori licențiați UEFA,Preparator fizic,antrenor portari! Clubul isi rezerva dreptul de a selecta potențialii sportivi conform cerințelor sportive sub care isi desfăsoară activitatea! Nu cantitatea ci calitatea face diferența !
10 RON / luna
Inscriere Fotbal
Inscriere Fotbal
Inscrie-ti copilul la fotbal. Va asteptam intr-un cadru organizat, un colectiv bun si disciplinat. Sanatatea este pe primul plan. Clubul asigura echipamentul de antrenament GRATUIT, mingii, copete, jaloane, maieuri pentru departajare. Va asteptam atat in Drumul Taberei la Scoala Gimnaziala nr 205 sector 6 dar si in Damaroaia la Baza Biruinta sector 1. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr de telefon 0721.299.873 Dudau Alin (sector 6) sau 0724.367.634 Dudau Catalin (sector 1).
130 RON / luna
Rio Grappling Club Romania,arte martiale
Rio Grappling Club Romania,arte martiale
Antrenamente de Jiu Jitsu Brazilian-BJJ si Grappling MMA. Rio Grappling Club Romania sustine antrenamente de Jiu Jitsu Brazilian si Grappling (baza in MMA/autoaparare). Pentru adulti si copii-varsta 06-12 ani. A sport club with Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) and Grappling profile. A gym where everybody can train and learn BJJ and Grappling/self defence. A place with good energy! Adresa: Calea Piscului nr.10, et. 1, Sector 4, Cod 040354, Bucuresti, in incinta Salii Polivalente. Tel: 0722794699
1 RON / luna
Biciclop
Jiu JItsu Brazilian
Jiu JItsu Brazilian
Sala de arte martiale-Jiu Jitsu Brazilian, pentru adulti si copii. Disciplinare, consumarea energiei negative, insusirea unor elemente e autoaparare si o viata mai sanatoasa.
Vand Set 4 Lansete Shimano Force Master
Vand Set 4 Lansete Shimano Force Master
Vand set 4 lansete Shimano Force Master AX Long Cast Action 3,66 /3.5 lb Cod FMAX 12350L Caracteristici: Blanc XT-40 Fine Crystal Carbon, Mandrina Vibra Spot conceputa pt a simtii comportamentul pestelui in timpul drilului, Inele Fuji cu rama de titaniu,Sistem Master Concept * Lungime transport: 187cm * Tronsoane: 2 * Inele: 6 * Putere de aruncare: 160gr * Greutate: 372gr Lansetele se prezinta ingrijite,impecabil atat vizual cat si functional,fara urme de folosinta,zgarieturi,lovituri ,inele ciobite etc. Se poate vinde si set de 3 lansete Pret 1600 ron nediscutabil 0744.388.313
1.600 RON
Karate Craiova - cursuri de karate
Karate Craiova - cursuri de karate
Clubul Sportiv Teruo Kono condus de Sensei Gavrilă Radu (3 Dan – Wado Ryu) organizează începând din 15 martie 2017 cursuri de karate tradiționale japoneze pentru copii și adulți. Stilul Wado Ryu este alături de Shotokan, Goju Ryu și Shito Ryu, unul dintre cele patru stiluri tradiționale japoneze. Adresa: Craiova, str. Anul 1848, nr. 14 (la 2 min. distanță de McDonald’s) în incinta Villa Alba Wellness Center
20 RON
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Stare aproape nou, a fost doar probat, dar nu am facut efectiv vreun antrenament la el. Stare ireprosabila - acest lucru se va vedea cu usurinta la vizionare. Stepperul inSPORTline Skeleton are un cadru stabil, cu manere rigide si cu senzori puls incorporate in manere. Stepperul are doua telescoape care ofera rezistenta, si se poate seta rezistenta rotind inelul de sus. Stepperul este echipat cu un computer cu ecran mare, care afiseaza timpul, distanta, caloriile arse, pulsul sau BodyFat. Clip video cu stepperul poate fi vizualizat pe siteul youtube.
600 RON
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
stepper original, profesional, excelent pentru lucrat picioare si fesieri. Foarte solid, prevazut cu sistem de lanturi asemanatoare cu cele de bicicleta. De asemenea dispune de mai multe programe pentru exercitii (cross country, fat burner etc.). Stepperul este functional, se alimenteaza de la priza (220 V), nu prezinta nici un fel de defectiuni. Livrare prin posta romana, curier, dar si livrare de catre vanzator personal in limita a 300-350 km fata de mun. Targu Jiu, jud. Gorj.
2.000 RON