Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Acoperis de tigla sau tabla
Acoperis de tigla sau tabla
Executam montaj profesional tabla tip lindab, tabla cutata, zincata, tigla ceramica, tigla beton. Reparam si reconditionam acoperisuri. Montam sisteme pluviale, parazapezi, aticuri, Geamuri de mansarda . La cererea clientului procuram si materialele necesare efectuarii lucrarii . Oferim garantie atat pe pe materiale cat si pe manopera. Preturi de distribuitor . Telefon: 0747531942, 0730804507, 0766488714 .
40 RON / mp
Butasi de vie Feteasca Regala la Gradina
Butasi de vie Feteasca Regala la Gradina
SC Gradina cu vie GSV comercializeaza butasi altoiti, certificati . Se vand la legatura. O legatura are 25 de butasi x 10 ron= 250 ron legatura. Se livreaza cu factura si certificat de calitate. Dispunem peste 45 soiuri certificate de vita de vie de la VCR Italia pe site Livrare prin curier si posta Romana Preturi dupa cantitatea comandata Preturi butasi vita de vie calitate VCR campania viticola 2017-2018 14,99 ron/buc de la 1 la 14 butasi, 11,99 ron /buc de la 15 la 24 butasi, 10 ron /buc de la 25 la 250 butasi, 9 ron /buc de la 251-500 butasi, 8 ron/but de la 501-2499 butasi, 7,5 ron /but de la 2500- 5000 butasi, 6,7 ron /buc de la 5000 butasi,
250 RON
Cosuri colectare selectiva
Cosuri colectare selectiva
Va punem la dispozitie cosuri de birou cu pedala de 17L pentru colectarea selectiva conform legii 132/2010. Produse din HDPE de cea mai buna calitate aceste cosuri fiind foarte utile in spatiile mici sau inguste ca birouri, holuri sau bucatarii.
pieseautoradacini
Container gunoi plastic 1100L
Container gunoi plastic 1100L
Containerele gunoi 1100L cu capac semirotund pentru colectarea deseurilor menajere.
Container ibc-1000 l
Container ibc-1000 l
Containerele IBC sunt destinate pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv materialelor periculoase şi materialelor infl amabile. Reprezintă pentru Dv. modul de a face economii de loc, timp şi bani. Capacităţile standardizate sunt de 640 litri şi 1000 litri. Containerele sunt alcătuite în interior din material plastic, dintr-o ramă exterioară de protecţie şi o paletă. În partea de sus se afl ă orificiul de încărcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. CONTAINERELE IBC dispun de omologare respectivă acordată – UN 31HA1/Y – şi satisfac astfel cerinţele exigente ADR, RID şi IMDG – Cod pentru transportul materialelor lichide periculoase. Utilizarea tipică: - În industria alimentelor pentru depozitarea şi transportul de apă, siropuri, sucuri, produse distilate, uleiuri vegetale, vinuri, băuturi concentrate, grăsimi şi altele, - În industria chimică pentru uleiuri, lubrifi anţi, motorină, benzină, acizi, baze, vopsele, lacuri, solvenţi, răşini, mijloace de dezinfecţie şi sanitare, substanţe cosmetice, soluţii chimice şi altele.
Cutii de transport
Cutii de transport
Lazi de transport servesc la depozitarea si transportarea celor mai diferite produse in vrac sau impachetate. Dimensiunile sunt optimizate in vederea utilizarii maxime a spatiului de incarcare pe autocamioane, vagoane de cai ferate si in transportul maritim. Nu le afecteaza majoritatea materialelor acide si bazice concentrate. Tipul EBA 610 - 1200×1000×760, 610 l Pereti dublati in colturi, rigidizarile verticale centrale si la fund prevazute cu nervuri, asigura rezistenta ridicata la presiune. Disponibile cu 3 traverse (40,9 kg) sau 4 picioruse (35 kg). Vopsea de culoare gri. Optional: capac, vopsea de culoare neagra (amestec de materiale reciclate) Tipul EBB 400 - 1200×1000×580, 400 l Pereti dublati in colturi, rigidizarile verticale centrale si fundul prevazut cu nervuri, asigura rezistenta ridicata la presiune. Disponibile cu 3 traverse (35,5 kg) sau cu 4 picioruse (31 kg). Vopsea de culoare gri.
Europaleti
Europaleti
Va punem la dispozitie europaleti din HDPE pentru transportul marfurilor paletizate. Acesti europaleti sunt fabricati din materie prima de calitate si sunt rezistenti la greutati mai mari. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Gard viu
Gard viu
Producem si vindem la preturi de producator plante pentru GARD VIU de Lemn cainesc sau Ligustrum ovalifolium. 20 cm 0,80 lei 30-40 cm 1,2 lei 50-60 cm 1,6 lei 70-80 cm 2 lei 80-100 cm 3 lei Livram in 24 ore in toata tara. Telefon : 0766353181.
1 RON
Saci menajeri
Saci menajeri
Va punem la dispozitie saci pentru gunoi menajer confectionati din LPDE si HDPE. Volume si grosimi diferite. Culori disponibile: rosu, verde, galben, albastru si negru. Calitate superioara la un pret competitiv.
Lada pentru depozitarea apei
Lada pentru depozitarea apei
Va oferim cutii pentru depozitarea apei cu capacitati intre 210L-650L cu/fara capac. Folosite in industria alimentara si industriala. Caracteristici: Capacitate de 210-650 l Multiple utilizări chiar şi la cerinţe de încărcare maximă - Extrem de economic - Uşor de întreţinut - Robust - Utilizabil la temperaturi între -30 � C şi + 70 � C - Optional: robinet de drenaj pentru apa de ploaie.
Lazi de nisip din fibra de sticla
Lazi de nisip din fibra de sticla
Comercializam lazi de nisip din fibra de sticla de calitate superioara.
Containere pentru textile
Containere pentru textile
Comercializam containere pentru textile/incaltaminte. Grosimea tablei este intre 1-1.5mm. Autocolante continand logo-ul clientului si/sau instructiunile de utilizare pot fi aplicate. Acestea pot fi protejate printr-un strat de protectie anti-grafitti. Siguranta materialelor depozitate este asigurata de multiplele mecanisme disponibile. Containerele pot fi personalizate in baza cerintelor beneficiarului.
Container zincat
Container zincat
Producem si comercializam containere metalice cu un volum de 1100 L zincate la cald cu urmatoarele caracteristici: - greutatea proprie 130 kg; (L x l x i ) 1370x1020x1420 mm; - inchidere optimala a capacului prin puterea arcului, etansare optimizata cu membrana de cauciuc, tabla galvanizata in baie de zinc de dimensiuni conform DIN 30700. Calitate superioara conform cerintelor normelor de mediu.
Pubele
Pubele
Pubelele din material plastic (polietilena de inalta densitate) au devenit in prezent cel mai utilizat accesoriu din dotarea gospodariei, privind colectarea gunoiului menajer. Volum: 120/240 litri; Realizata din polietilena dupa normele EN840; Material virgin garantat cu certificat de calitate; Material rezistent impotriva razelor UV si infra-rosu; Material rezistent la temperaturi extreme; Capacul poate fi modificat in functie de cerintele clientului; Roti fabricate din cauciuc dens, capabile sa poarte greutati de pana la 100 kg fiecare; Ax din otel zincat rezistent la tensiuni mari; Capacul este prevazut cu doua manere;
Inchirieri masini Timisoara
Inchirieri masini Timisoara
Inchirieri masini Timisoara cu posibilitatea de predare la aeroport Traian Vuia. Masinile noastre sunt intr-o strare perfecta si evident au asigurare. NBG Speed Car srl ofera servicii de rent a car la preturile corecte si aferente conditiilor pe care le oferim. Tarife corecte de inchiriere, functie de pretul pietei dar pot fi negociate prin contact direct la telefon. De asemenea, reduceri pentru clienti fideli.
20 EUR / zi
Topograf ieftin Timis - TOPOGRAFIE CADAS
Topograf ieftin Timis - TOPOGRAFIE CADAS
Inginer geodez autorizat execut: -Trasari constructii, cote, limite de proprietate. -Apartamentari. -Intabulari constructii, apartamente, terenuri intravilane si extravilane. -Dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri. -Oridinul prefectului. -Obtinere extras de carte funciara. -Comasare terenuri si/sau alipire parcele. -Modificare suprafata/limite de proprietate. - Determinari de coordonate puncte, prin metoda GPS. Garantam calitatea serviciilor! TELEFON : 0730410066 Persoana de contact : Geaulea Adrian
50 RON / buc
Fly-go
Curs practic Adobe Illustrator
Curs practic Adobe Illustrator
Curs practic Adobe Illustrator CC 2016, Print Workshop Cursul este aplicativ, se creeaza 6 proiecte de la zero pana la exportul pentru tipar. Tratam aspecte practice ale pre-press si DTP, tips and tricks – trucuri aplicate in productia publicitara reala, spatii de culoare RGB, CMYK, Pantone, conversii ale proiectelor in diferite spatii de culoare. Notiunile practice dobandite in acest curs Adobe Illustrator CC va permit sa realizati orice proiect, pentru orice tipografie si in orice conditii de calitate, de la faza pregatirii spatiului de lucru pana la exportul pentru tipar, asigurand o tiparire fara erori.
150 RON / buc
Curs practic Corel Draw X8
Curs practic Corel Draw X8
Curs practic Corel Draw X8, Print Workshop Vom aborda cateva proiecte de la zero pana la faza exportului pentru tipar. In 33 de lectii insotite de 145 de exercitii, vom simula diferite scenarii care apar pe parcursul productiei publicitare, pentru a studia tehnicile de desen vectorial aplicat si tehnica pregatirii pentru tipar. Vom studia si colaborarea Corel Draw cu Adobe Illustrator si Adobe Photoshop, astfel incat sa ne asiguram ca ceea ce vedem pe ecran vom obtine si la tiparire.
150 RON
Curs desen tehnic pentru Autocad
Curs desen tehnic pentru Autocad
Curs Desen Tehnic pentru Autocad Curs practic intensiv pentru invatarea desenului tehnic in aplicatiile CAD / Autocad. Un set de lectii video foarte bogat ilustrat cu aplicatii interactive Flash, exercitii Autocad in format Dwg, documentatie Pdf, astfel incat sa intelegeti si sa puteti aplica in timp record regulile si standardele de desen tehnic in Autocad proiectii, vederi, sectiuni, cotare. Pretul de 220 Lei este pentru curs fara fisierele de exercitii, 320 lei inclusiv fisierele de exercitii.
220 RON / buc
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe pentru web design
In acest curs vom studia tehnicile Adobe Photoshop si Adobe Illustrator specifice web designului. Un instrument indispensabil oricarui web designer. Expediem cursurile otiunde.
90 RON / buc
Pagina 1 din 2    1 2 Urmatoare