Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Inchirieri corturi evenimente
Inchirieri corturi evenimente
Doriti sa realizati evenimente speciale si festive intr-o locatie aleasa sau chiar la dumneavoastra acasa? Noi suntem solutia: INCHIRIERI CORTURI BOGDAN va pune la dispozitie un cort cu o capacitate de pana la 400 de persoane. Indiferent de eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez, masa festiva sau expozitii, totul se poate organiza cu ajutorul cortului foarte spatios si la un pret avantajos doar 35 de lei/persoana. Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie asa cum l-ati visat, iar invitatii sa se simta cat mai confortabil va oferim: -mese rotunde; -scaune tapitate; -podea/mocheta; -ring de dans; -candelabre; -vesela; -huse scaune; -fete de masa; Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti locatia si data evenimentului! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0765527752 !
35 RON
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Stare aproape nou, a fost doar probat, dar nu am facut efectiv vreun antrenament la el. Stare ireprosabila - acest lucru se va vedea cu usurinta la vizionare. Stepperul inSPORTline Skeleton are un cadru stabil, cu manere rigide si cu senzori puls incorporate in manere. Stepperul are doua telescoape care ofera rezistenta, si se poate seta rezistenta rotind inelul de sus. Stepperul este echipat cu un computer cu ecran mare, care afiseaza timpul, distanta, caloriile arse, pulsul sau BodyFat. Clip video cu stepperul poate fi vizualizat pe siteul youtube.
600 RON
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
stepper original, profesional, excelent pentru lucrat picioare si fesieri. Foarte solid, prevazut cu sistem de lanturi asemanatoare cu cele de bicicleta. De asemenea dispune de mai multe programe pentru exercitii (cross country, fat burner etc.). Stepperul este functional, se alimenteaza de la priza (220 V), nu prezinta nici un fel de defectiuni. Livrare prin posta romana, curier, dar si livrare de catre vanzator personal in limita a 300-350 km fata de mun. Targu Jiu, jud. Gorj.
2.000 RON
Cumparamisim
Vand tricou CSA Steaua Bucuresti anii 80
Vand tricou CSA Steaua Bucuresti anii 80
Tricou original FCSB oficial product reprodus anii 80-90, al atacantului Marius Lacatus. Nu prezinta nici un fel de defectiuni sau pete, purtat o singura data. Latime intre umeri cca. 42 cm. Pe tricou este marcata marimea L.
60 RON
Vand padure, teren forestier com. Scoart
Vand padure, teren forestier com. Scoart
6600 mp
padure stejar si carpin. Acte complete, cadastru absolut tot ce este necesar. Unic proprietar. Acces foarte usor, exista drum forestier, padurea se afla la cca. 2 km de drumul judetean ce traverseaza satul Budieni. Distanta fata de mun. Targu Jiu este de 12 km. Suprafata totala 6600 mp.
6.200 RON