Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Angajari in Germania fara comision
Angajari in Germania fara comision
Angajari in Germania cu contract de munca, plata asigurarilor sociale si de sanatate, fara comision, direct la angajatorul german.
1.600 EUR
Bichon maltese
Bichon maltese
Crescator,vand pui BICHON MALTESE,rasa pura,deparazitati si vaccinati la zi cu carnet de sanatate
700 RON / buc
Acoperisuri cu tabla tip tigla
Acoperisuri cu tabla tip tigla
Execut acoperisuri cu tabla tip tigla, tigla ceramica, reparatii acoperisuri, jgheaburi si burlane. Telefon: 0743350493 .
1 RON
Davopro
Vand pianina ROSENKRANZ Austria
Vand pianina ROSENKRANZ Austria
Este in stare buna de functionare, placa de rezonanata din bronz, corzi incrucisate, 2 pedale, 88 de clape 3000 lei discutabil
3.000 RON
Fara poza
Cladire Rond Cosbuc
Rond Cosbuc
Cladire 1936 Rond Cosbuc, realibitata si consolitata integral in 2006, subsol + parter + 2 etajje + mansarda, toate locuibile, suprafata utila 800 mp, nu necesita reparatii, EXCLUS AGENTII
999.000 EUR / mp
Fara poza
Teren intravilan 1216mp Ciolpani
Particular vand 1216 mp teren intravilan-construibil in comuna Ciolpani-Ilfov, pe str. Scolii, la 50 m de DN1 (Bucuresti-Ploiesti), pret 20 eur/mp, situat in planul intai de case, cu dubla deschidere la strada asfaltata si iluminata, vecinatati construite, pe teren este tras curent electric, gaz si cablu TV, imprejmuit cu gard 2 laturi, intabulat, certificat de urbanism si impozite platite la zi, tel. 0727.810.532.
20 EUR / mp
Pui chow-chow
Pui chow-chow
CRESCATOR vand pui CHOW-CHOW alb-800 ron si roscat- 700ron , vaccinati,deparazitati la zi cu carnet de sanatate .Detinem parintii.
700 RON / buc
Neferoase Oradea
Neferoase Oradea
Compania noastra are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor feroase si neferoase ( Cupru, alama, bronz, aluminiu, inox, plumb, cositor,zamac,zinc) de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, acumulatori uzati,doze de aluminiu,deseu sticla, deseuri electronice si electrocasnice, componente PC (Placi PLC, Placi de baza calculator si laptop, telefoane, ram) Procesoare de la persoane juridice si fizice. Colectarea se face prin punctul nostru de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor.
1 RON
Fara poza
Televizor Panasonic ecran plat
Vand televizor cu ecran plat Panasonic QuintrixF TX-29PS1P in stare impecabila, diagonala 72 cm, cu functii avansate de imagine si sunet, argintiu, in perfecta stare de functionare (folosit ocazional), nicio interventie, toate piesele originale din fabrica, telecomanda originala, carte tehnica, acte de posesie. Dimensiuni: 582 x 776 x 516 mm
250 RON
Container gunoi plastic 1100L
Container gunoi plastic 1100L
Containerele gunoi 1100L cu capac semirotund pentru colectarea deseurilor menajere.
Container ibc-1000 l
Container ibc-1000 l
Containerele IBC sunt destinate pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv materialelor periculoase şi materialelor infl amabile. Reprezintă pentru Dv. modul de a face economii de loc, timp şi bani. Capacităţile standardizate sunt de 640 litri şi 1000 litri. Containerele sunt alcătuite în interior din material plastic, dintr-o ramă exterioară de protecţie şi o paletă. În partea de sus se afl ă orificiul de încărcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. CONTAINERELE IBC dispun de omologare respectivă acordată – UN 31HA1/Y – şi satisfac astfel cerinţele exigente ADR, RID şi IMDG – Cod pentru transportul materialelor lichide periculoase. Utilizarea tipică: - În industria alimentelor pentru depozitarea şi transportul de apă, siropuri, sucuri, produse distilate, uleiuri vegetale, vinuri, băuturi concentrate, grăsimi şi altele, - În industria chimică pentru uleiuri, lubrifi anţi, motorină, benzină, acizi, baze, vopsele, lacuri, solvenţi, răşini, mijloace de dezinfecţie şi sanitare, substanţe cosmetice, soluţii chimice şi altele.
Cosuri colectare selectiva
Cosuri colectare selectiva
Cos de gunoi cu capac rabatabil – 50l; -Capacul se deschide liber si permite blocarea capacului deschis; -Paleta larga de culori ale capacelor usureaza activitatea de sortare a deseurilor -Culori disponibile capac: albastru, rosu, verde, galben, maro.
Cosuri de gunoi cu scrumiera
Cosuri de gunoi cu scrumiera
Comercializam cosuri de gunoi cu scrumiera de 50l. Dimensiuni 307*307*800mm. Culori disponibile negru si rosu.
Cosuri de gunoi eco sort
Cosuri de gunoi eco sort
Comercializam cosuri de gunoi selective Ecosot de 60L si 75L. Cosurile sunt fabricate din polietilena de inalta densitate.
Cosuri stradale
Cosuri stradale
Firma noastra va ofera cosuri cu aparenta atractiva si de o calitate superioara. Se potrivesc natural cu mediul ambiant datorita formei unitare si a materialului folosit. Imbina in mod optim ergonomia si utilitatea. Liniile sobre se potrivesc atat cu mediul urban, cat si cu peisajul natural.
Cutii de transport
Cutii de transport
Lazi de transport servesc la depozitarea si transportarea celor mai diferite produse in vrac sau impachetate. Dimensiunile sunt optimizate in vederea utilizarii maxime a spatiului de incarcare pe autocamioane, vagoane de cai ferate si in transportul maritim. Nu le afecteaza majoritatea materialelor acide si bazice concentrate. Tipul EBA 610 - 1200×1000×760, 610 l Pereti dublati in colturi, rigidizarile verticale centrale si la fund prevazute cu nervuri, asigura rezistenta ridicata la presiune. Disponibile cu 3 traverse (40,9 kg) sau 4 picioruse (35 kg). Vopsea de culoare gri. Optional: capac, vopsea de culoare neagra (amestec de materiale reciclate) Tipul EBB 400 - 1200×1000×580, 400 l Pereti dublati in colturi, rigidizarile verticale centrale si fundul prevazut cu nervuri, asigura rezistenta ridicata la presiune. Disponibile cu 3 traverse (35,5 kg) sau cu 4 picioruse (31 kg). Vopsea de culoare gri.
Libris
Europaleti
Europaleti
Va punem la dispozitie europaleti din HDPE pentru transportul marfurilor paletizate. Acesti europaleti sunt fabricati din materie prima de calitate si sunt rezistenti la greutati mai mari. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Renault Megane break an 2001
Renault Megane break an 2001
Renault
Megane
Alb
An 2001
vand Renault Megane break alb, an fabricatie 2001, benzina, motor 1.6, 16 valve, 105 cp, 200.000 km, stare buna de functionare, pret negociabil 1.100 eur, tel. 0731.355.265
1.100 EUR
Manometre de presiune mica, medie si ina
Manometre de presiune mica, medie si ina
EXECUTAM (REPARAM) FURTUNURI HIDRAULICE, CLIMA, SERVO, AER, APA, PE LOC, IN CIRCA 10 MINUTE. DETINEM PE STOC O GAMA LARGA DE FITINGURI, NIPLURI, BUCSI, CUPLE RAPIDE HIDRAULICE SI DE AER. CONDUCTE DE CUPRU CU DIAMETRUL DE 4,75 SI 6 MM PE CARE LE BERCUIM PE LOC, CU AJUTORUL MASINII PROFESIONALE.
75 RON / buc
Fara poza
Caseta directie Renault Kangoo, Traffic
Casetele sunt originale, reconditionate cu piese noi și de origine. Garantie 12 luni. Factura. Prețul include TVA și piesa veche la schimb. Trimitem și în țara. Posibilitate montaj la noi în service.
Pagina 12 din 42   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...Urmatoare