Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Haine catei talie mica
Haine catei talie mica
LumeaCateilor este magazinul online cu hainute la moda pentru catei mici si fitosi! Profita acum de preturile avantajoase si achizitioneaza hainute de calitate pentru blanosul tau.
45 RON
Papagali papagali fertile și ou...
Papagali papagali fertile și ou...
Papagali și ouă papagal copii de vânzare. avem unele înțărcat, Fed mână, domesticit și copilul și adulți papagali și ouă fertilizate lor de vânzare bine instruiți. Suntem specializati in vanzarea de specii prevăzute și fertile proaspete de ouă papagal. Toate ouăle noastre sunt colectate de la păsări foarte sănătos în Aviary nostru, lumânare testată și confirmată de 100% fertil, cu un raport de incubație 1.1. Interesant sa liniștită ridicând propriile papagali. Mai jos este o listă a tuturor ouăle pe care le avem de vanzare: ouă Congo African Grey, ouă Timneh Grey, ouă Umbrella cacadu, ouă Palm cacadu, ouă Goffin cacadu, Galah Cockatoo ou
Pisici persane cu certificat pedigree
Pisici persane cu certificat pedigree
De vanzare Pisicute persane cu pedigree tip A(4 generatii ale parintilor) Test PKD(test renal parental) Test DNA(testul parental) Microcip incorporat cu numar inregistrare la FiFe (federatia internationala felina) Pasaport international cu toate vaccinurile si antideparazitarile facute Cu drept de monta (nesterilizate/necastrati) Pretul este intre 650 si 750 euro pe exemplar.
650 EUR / buc
Pentruanimale
Bichon maltese
Bichon maltese
Crescator,vand pui BICHON MALTESE,rasa pura,deparazitati si vaccinati la zi cu carnet de sanatate
700 RON / buc
Pui chow-chow
Pui chow-chow
CRESCATOR vand pui CHOW-CHOW alb-800 ron si roscat- 700ron , vaccinati,deparazitati la zi cu carnet de sanatate .Detinem parintii.
700 RON / buc
Salon cosmetica canina AlphaPet
Salon cosmetica canina AlphaPet
Daca doriti servicii canine de calitate, oferite cu dragoste si grija fata de animale, AlphaPet este locul ideal! Prietenul tau blanos va petrece un timp minunat alaturi de echipa AlphaPet, iar tu vei fi multumit de rezultate!
97 RON